icon-home icon-comment icon-location icon-hamburger icon-personal icon-search icon-link icon-lock icon-unlock icon-mail icon-mail-open icon-like icon-liked icon-star icon-star-fill icon-down icon-up icon-left icon-right icon-arrow-down icon-arrow-up icon-arrow-left icon-arrow-right icon-slider icon-edit icon-delete icon-share icon-repeat icon-settings icon-download icon-telephone icon-plus icon-minus icon-external icon-cloud icon-cloud-download icon-check icon-close icon-calendar icon-calendar-add icon-flag icon-flag-solid icon-play icon-live icon-social-instagram icon-social-facebook icon-social-twitter icon-social-pinterest icon-social-youtube icon-social-whatsapp icon-glass

Zamansız Seramiklere Yolculuk: Çanakkale Seramik’in Formart Koleksiyonu

Zamansız bir seramik: Formart koleksiyonu ile Çanakkale Seramik, yüzeylerde güçlü ve görkemli bir etki yaratıyor. Altın ve platin geçişler, doğal çizgiler, geometrik dokunuşlar ve klasik yorumlamalara sahip tasarımlarıyla derinlikli ve dinamik bir vurgu elde etmeyi sağlıyor. Koleksiyonun farklı görünümleriyle detaylı bir inceleme için içeriğimizi okumaya başlayabilirsiniz.

  • 6 Ağustos,2024
  • 3 dk okuma
  • Bu içerik 212 kişi tarafından okundu
  • Yorumlar (0)
PAYLAŞ

Yaşam alanlarımızın her köşesinde kişisel bir dokunuş ve özenli bir seçim yapmak, söz konusu alanın hissini güçlendiriyor, samimiyetini artırıyor. Biricik, bize özel ve bizden izler taşıyan alanlar kurgulamak ise dekorasyonun ayırıcı özelliklerinden biri haline geldi bile. Alışkanlıklarımız, günlük rutinlerimiz, bize iyi gelen detaylar ve elbette bir denge arayışı... Ruhumuzu besleyen bize her halimizle kucak açan evlerimize biz de kalbimizin kapılarını açıyoruz. Özenle, detaylarındaki incelikle şekillendirdiğimiz yuvamızda ana malzemelerin gölgesinde mobilya ve aksesuarlarla şekilleniyoruz.

Farklı dokunuşlara da yer vermek, yenilikçi malzemeleri ve trendleri de takip etmenin ötesinde estetik ve konforu bir arada düşündüğümüz alanlar dekore etmek büyük önem taşıyor. Malzeme seçimlerinde de kullanımı kolay ve estetik yönü güçlü akılcı malzemelerle uzun ömürlü ve dolayısıyla tasarruflu tercihler yapabiliriz. Çanakkale Seramik’in en yeni koleksiyonlarından olan Formart, işte tam da bu arayışın en güzel örneklerinden.

renkli seramik karo ornekleri,kahverengi seramik,bej seramik,krem seramik,beyaz seramik,turuncu seramik,siyah seramik,cok renkli seramik,antrasit seramik

Bu içeriğimizde yaratıcı görünümleri ve benzersiz malzeme birleşimiyle evin farklı köşelerini zenginleştirecek detaylar arayanlardansanız bu incelememiz sizin için.

Banyo alttan cekim,banyo gri zemin seramigi,beyaz modern beyaz kuvet,beyaz klozet,beyaz lavabo,beyaz seramik duvar,konsol seramik tezgah,isik alan banyo tasarimi

Yaşam alanlarının her köşesine seramik

Seramik malzemeli, fakat seramiğin sanatsal yönünü güçlü tutan Formart, sadece mutfak ve banyolar için değil evin tüm alanları için kullanılabilecek fonksiyonel bir malzeme. Geçmişten izler taşıyan ve geleceğin yenilikçi teknolojisine de aynı oranda uyum sağlayan koleksiyon, zamanın ve stillerin üzerinde bir dekoratif dokunuş adeta.

Koleksiyonunda Viola, Allure, Atria, Heritage, Glory ve Vanity ile farklı yüzleriyle alternatifler oluşturan koleksiyon, ince düşünülmüş tasarımlarla çeşitleniyor. Hangi koleksiyonu nasıl bir stil içinde konumlandırabileceğinize dair ipuçları ve tasarım detaylarının inceliklerini sizin için bir araya topladık.

kaleseramik viola sage serisi,yesil uc boyutlu duvar seramigi,mint yesili duvar seramigi,renkli duvar seramikleri,gri seramik masa ustundeki kitaplar ve krem rengi vazo

Viola: Çağdaş stillere

Modern ve dinamik bir anlayışla üretilen Viola, sadece kendine has bir doku ve form anlayışıyla doğal akışında adeta. Beş farklı renkle zenginleşen tasarımı, küçük ebatlarıyla her alana uyumlanacak şekilde. 5x20 cm ölçülerindeki seramik karolar, mekanların minimal ve modernizm etkisini güçlü tutuyor.

Üç boyutlu dokusu ve geometrik tarzıyla renk alternatifleri birleştiğinde yaratıcılığınızın sınırlarını zorlayabilirsiniz. Parlak görünümü daha ışıltı katmak istediğiniz ve gün ışığının dokunuşundan yararlanabilecek alanlarda odak noktası bir arka plan oluşturmanıza yardımcı olacak.

Allure: Geometrik modernizm

Beş farklı renk seçeneğiyle modern çizgilere sahip tasarımı, geometrik desenlere tatlı bir yorum getiriyor. Köşeli ve yuvarlak görünümlerin dengesi kabul edebileceğiniz bir çizgide hem klasik hem modern mekanların tamamlayıcısı oluyor. Tasarımındaki üç farklı modül ile kişiselleştirilebilir farklı kullanımlar da elde etmek mümkün.

Aynı alanın farklı duvarlarında renk alternatifleriyle derinlik sağlayabileceğiniz Allure tasarımında mat ve dingin bir stil hakim. Daha pastel renklerle güçlenen daha ana renklerle tamamlayıcı konumunda olan bu üründe modernizmin gücünü hissedebilirsiniz.

Kaleseramik allure serisi,allure serisi,turuncu koltuk,mint yesili yuvarlak orta sehpa,su yesili yuvarlak orta sehpa,uc boyutlu beyaz duvar seramigi,mint yesili uzun dolap,gri duvar seramigi,gri zemin seramigi,siyah metal sandalye,dikdortgen gri uzun saksı icinde bitki
Kaleseramik formart atria serisi,formart atria serisi,krem bej nude tonlarında uc boyutlu seramikler,acik tonlarda modern seramikler,duvar seramikleri,modern duvar seramikleri

Atria: Geleneksel yorumlar

Alışıldık petek görünümüne daha geleneksel ve yenilikçi bir yorum katan Atria ile bir karşılama alanı yaratabilirsiniz. Görkemli ve ön planda olmayı seven stillerde maksimum uyum sağlayabilen Atria, zarif bir beşgen formunda ve krakle sır ile tasarlanmış özel bir seramik. El yapımının tüm hissini mekanınıza taşıyabileceğiniz seramik karolar ile canlı bir iç mekan hazırlayabilirsiniz.

Dört farklı rengiyle pastel, doğal, canlı ve cesur olacak farklı alanlar kurgulayabileceğiniz seramik karolarla az aksesuar kullanarak büyük etki elde edebilirsiniz. Özellikle yemek alanlarının arka planında kendine has parlak dokusuyla hareket katabilmek oldukça kolay.

kaleseramik heritage serisi,beyaz yuvarlak lavabo,mermer desenli beyaz lavabo tezgahi,konsol tezgah,altın sarisi lavabo bataryasi,beyaz uc boyutlu banyo duvar seramigi,banyo duvari alt kismi siyah boya ustu seramik

Heritage: Klasikleşen çizgi

Farklı ve ihtişamlı stillerden hoşlanan bir tarzınız varsa el yapımı Heritage serisi özellikle klasik stillerde en yeni malzemelerden biri. Geçmişin geleneksel çizgilerini daha modernize edilmiş günümüz alanlarında denge içinde kullanabilmeyi sağlayan Heritage, vurgulamak istenen köşe ve duvarlarda parlak bir dokunuş sağlıyor.

Beş farklı renk seçeneği içinde kırmızı, beyaz, mavi ve yeşilin yanında bronz rengiyle benzersiz metalik bir doku vadediyor. Özellikle antre gibi evin gösterişe ihtiyacı olan alanlarında üç boyutlu bir etki elde edeceğiniz bu serinin kare formlu seramik karoları 20x20 cm ölçülerinde kullanışlı bir ebata sahip.

Glory: Işıltılı görünümler

Rölyefli bir dokuya sahip el yapımı Glory, bronz rengin gölgesinde iç mekanlarda benzeri olmayan dramatik bir görünüm sunuyor. 7,5x30 cm ölçülerindeki zarif boyutlarıyla farklı dizilimler yaratmaya da olanak sağlayacak kadar yaratıcı. Hem şık hem de doğal geçişlere sahip serinin yeşil ve bronz olarak tasarlanan iki farklı görünümünde ışıltılar mekanlarını ön plana çıkarmak isteyenlere özel derinlikli bir yapıya sahip.

kaleseramik glory serisi,yesil tonlarinda uc boyutlu kahve derzli duvar seramigi,renkli duvar seramikleri,renkli derzli dekoratif duvar seramikleri,mermer yuvarlak masanin üstündeki pembe cicek
Kaleseramik vanity serisi,salon oturma odasında kullanilan dekoratif duvar seramikleri,kahve tonlarindaki duvar seramikleri,beyaz ve altin sarisi uc boyutlu duvar seramigi,duvara asili kitaplik,okuma alani,kahve tonlarinda zemin seramigi

Vanity: Altın ve platinler

Platin ve altın dokunuşlu Vanity serisi, tam altı farklı renk seçeneğiyle Formart’ın en geniş serisi. Hem üç boyutlu hem de iki boyutlu görünümüyle düz beyaz renkleri, Beyaz ve altın birleşimleri, lame, dore ve platin tasarımlarıyla hem birbirleriyle uyumlanabilen hem de her biri başlı başına ayrı bir güce sahip görünümler sunuyor.

Daha gösterişli alanlara ihtiyaç duyanlar için dinamik bir seçenek olacak seri, daha çok evin salon gibi odak noktası bölümlerinde ayrıştırıcı bir etki sunuyor.

PAYLAŞ
Yazıdaki Ürünler
Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı.

Benzer İçerikler