icon-home icon-comment icon-location icon-hamburger icon-personal icon-search icon-link icon-lock icon-unlock icon-mail icon-mail-open icon-like icon-liked icon-star icon-star-fill icon-down icon-up icon-left icon-right icon-arrow-down icon-arrow-up icon-arrow-left icon-arrow-right icon-slider icon-edit icon-delete icon-share icon-repeat icon-settings icon-download icon-telephone icon-plus icon-minus icon-external icon-cloud icon-cloud-download icon-check icon-close icon-calendar icon-calendar-add icon-flag icon-flag-solid icon-play icon-live icon-social-instagram icon-social-facebook icon-social-twitter icon-social-pinterest icon-social-youtube icon-social-whatsapp icon-glass

Mutfak Tezgahlarında En Yeni Görünümler (T-ONE Ürün Linkleriyle Alışveriş Rehberi)

Evin tüm enerjisini temsil eden ve ev halkının tüm ihtiyaçlarına göğüs geren mutfaklar, yaşam alanlarında fonksiyonelliğin başkenti diyebiliriz. Pratik, yenilikçi, trendlerin izinde ve iç mekânın bir parçası olmaya hazır yepyeni yüzeylerle mutfak tezgahlarını bir sahneye dönüştürüyor. T-One imzasıyla mutfak tezgahlarını dönüştüren bu yeni porselen tasarımları incelemek istedik.

  • 26 Temmuz,2024
  • 3 dk okuma
  • Bu içerik 238 kişi tarafından okundu
  • Yorumlar (0)
PAYLAŞ
Kaleseramik T-one,T-one,Kaleseramik mutfak,Kaleseramik mutfak t-one,tone mutfak tezgahlari,acik tonlarda mutfak tezgahlari,mutfak tezgahlarinda en yeni gorunumler,alısveris rehberi,brasiliano mutfak tezgahi,brasiliano beyaz mutfak tezgahi,florence mutfak tezgahi

Kişiselleştirilebilir yaşam alanlarını son yıllarda gündeminden düşürmeyen dekorasyon ve mimari dünyası, değişen ihtiyaç ve zevklere saygı duymayı ön planda tutmaya devam ediyor. Günlük kullanımlar, kişisel zevkler, yaratıcı görünümler ve ilham verici tasarımlarla şekillenen yapı malzemeleri, evin dinamik yapısını daha güçlü bir kabukla zenginleştiriyor.

Bu içeriğimizde mutfak tezgahında en yeni ve tek farklı malzeme ile sizi tanıştırmak istiyoruz: Kalesinterflex porselen plakalarıyla yenilikçi mutfak tezgahlarına birlikte göz atmaya ne dersiniz?

Ürün: Florence Parlak Kalesinterflex Porselen Plaka

Mutfak tezgahında Türkiye’de ilk

Kendi zevkini yansıtabilen alanlara vurgu yapan trendlerden ilham alan T-One, tasarımı odağına alıyor. Dayanıklı ve sürdürülebilir bir çerçevede ürettiği ürünlerle estetik dokunuşlar yaratma imkânı tanıyor. Son teknolojiyi tasarımla birleştiren koleksiyonlarıyla porselen yüzeyleri mutfak tezgahlarında başrole getiriyor adeta. Bu yenilikçi bakış açısı, şık ve kullanışlı yönüyle porselen malzemenin en yeni yüzü diyebiliriz.

Tüm bu özellikleriyle Türkiye’nin ilk porselen tezgah markası olan T-One, porselenin hijyenik özelliğiyle tam olarak tezgahların aradığı malzeme... Çizilmeye ve lekelere karşı dayanıklı, yüksek sıcaklıklardan ve ekstra soğuk temasından etkilenmeyen yapısıyla mutfak dinamiğine tam uyum sağlıyor. Uzun yıllar kullanımıyla çevreci bir bakışa da sahip ve son yılların sürdürülebilir mimari ürünlerinin belki de en özel alternatiflerinden biri.

Ürün: Calacatta Gold Mat Kalesinterflex Porselen Plaka

Kaleseramik T-one,T-one,Kaleseramik mutfak,Kaleseramik mutfak t-one,tone mutfak tezgahlari,acik tonlarda mutfak tezgahlari,mutfak tezgahlarinda en yeni gorunumler,alısveris rehberi,calacatta gold mutfak tezgahi

Temizliği kolay, ömrü uzun tezgahlar

Peki, porselen mutfak tezgahları yeni nesil mutfakları nasıl etkiliyor? Yaşam alanlarının büyük ya da küçük metrekareli olmasından bağımsız olarak günün her saati yüksek bir performansa sahip olan mutfaklar, yoğun ve düzenli bir temizliğe maruz kalıyor. Malzeme olarak bu rutine dayanıklı olmanın yanında hijyenik bir yapıya sahip oluşuyla kolay ve etkili temizliğe yardım ediyor. İlk günkü görünümü koruyabilen yapısıyla da bir yandan porselenin doğadan gelen içeriği bütünlük içinde.

Porselen plaka Kalesinterflex ile üretilen T-One, dayanıklı ve tüm koşullara tam uyumlu bir tasarım. Mutfak tezgahlarında dikkatli olmaya alıştığımız çizilme ve aşınma sorununu yok eden yapısıyla çizilmiyor, darbelerden etkilenmiyor.

Kaleseramik T-one,T-one,Kaleseramik mutfak,Kaleseramik mutfak t-one,tone mutfak tezgahlari,acik tonlarda mutfak tezgahlari,mutfak tezgahlarinda en yeni gorunumler,alısveris rehberi,calacatta uniq beyaz mutfak tezgahi,calacatta unique beyaz mutfak tezgahi

Örneğin fırında pişirdiğiniz bir yemeği fırın kabıyla doğrudan tezgahınıza koyabiliyor ya da buzluktan çıkardıklarınızı düşünmeden tezgahınızda tutabiliyorsunuz. Asitli yiyeceklerle görünümü zarar gören mermer gibi yüzeylerden farklı olarak her zaman ilk günkü renk ve dokusunu muhafaza edebiliyor. Kimyasal kullanmadan doğal içeriklerle de temizlenme imkanı, tasarruf ve çevreci bir bakış açısına sahip olduğunun da bir göstergesi.

Ürün: Calacatta Unique Saten Kalesinterflex Porselen Plaka

Kaleseramik T-one,T-one,Kaleseramik mutfak,Kaleseramik mutfak t-one,tone mutfak tezgahlari,koyu tonlarda mutfak tezgahlari,mutfak tezgahlarinda en yeni gorunumler,alısveris rehberi,versailles mutfak tezgahi

Porselenin doğadan gelen gücü

Porselen plakalarda yepyeni ölçüleri ve farklı kalınlıklarıyla da fonksiyonel ve kişiselleştirilebilir mutfaklarda özgür ve yaratıcı seçimler yapmanıza olanak sağlıyor. 160x320 cm ve 162x323 cm ölçülerinin yanında 12 mm ve 20 mm kalınlıklara sahip çeşitlerle seçenekleri artırıyor.

Sıfıra yakın düşük su emme özelliğine sahip porselen plakalar, bu yönüyle uzun ömürlü bir yapıda. Çizilmeye dayanıklı, yanmayan, sıcak ve soğuktan etkilenmeyen, hijyenik, kolay temizlenen, kırılmaya dayanıklı, yüksek leke direncine sahip bir tasarım. Yenilikçi yönüyle T-One porselenleri UV ışınlarına karşı dayanıklı ve ev tipi temizlik ürünlerine karşı güvenli bir kullanım sağlıyor. 

Ürün: Versailles Mat Kalesinterflex Porselen Plaka

Farklı görünümlerle alternatif dokular elde etmek

Mermer, taş, metal, çimento ve tek renk gibi farklı doku görünümleriyle zengin bir görünüm çeşitliliği sunuyor. Dekorasyonu tamamlayan ve evin farklı alanlarına uyum sağlayabilen stil sahibi seçimlere destekleyici bir yüzey oluşturuyor. Böylece minimal, endüstriyel, modern ya da country gibi farklı stillerin ortak bileşeni haline geldi bile!

T-One, evin tüm yükünü göğüsleyen alanlardan olan mutfak gibi yüksek kalitede ürünlerle konfor alanını genişleten alanlar için fonksiyonel yaşamı destekleyici bir alternatif. Ahşap, cam ve metal gibi farklı malzemelerle uyum içinde ve doğal bir içerikle insana uyumlu porselen, mutfakların kabuğuna renk katıyor.

PAYLAŞ
Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı.

Benzer İçerikler