icon-home icon-comment icon-location icon-hamburger icon-personal icon-search icon-link icon-lock icon-unlock icon-mail icon-mail-open icon-like icon-liked icon-star icon-star-fill icon-down icon-up icon-left icon-right icon-arrow-down icon-arrow-up icon-arrow-left icon-arrow-right icon-slider icon-edit icon-delete icon-share icon-repeat icon-settings icon-download icon-telephone icon-plus icon-minus icon-external icon-cloud icon-cloud-download icon-check icon-close icon-calendar icon-calendar-add icon-flag icon-flag-solid icon-play icon-live icon-social-instagram icon-social-facebook icon-social-twitter icon-social-pinterest icon-social-youtube icon-social-whatsapp icon-glass

Seramiklerin Farklı Boyutlarıyla Yaratıcı Yüzey Tasarımları

Doğadan ilham alan, içeriğini doğaya borçlu bir yapı malzemesi... Hem duvarların hem de zeminlerin en sevilen malzemelerinden olan karolar, seramik ve porselen seçenekleriyle yıllara meydan okuyan görünümler sunuyor. Peki, bu karolar hangi ölçülerde ve nasıl alternatiflere sahip. En çok tercih edilen karoların bu özellikleri için içeriğimizi okumaya başlayabilirsiniz.

  • 2 Ağustos,2024
  • 2 dk okuma
  • Bu içerik 249 kişi tarafından okundu
  • Yorumlar (0)
PAYLAŞ

İnce uzun, dikdörtgen, beşgen, kare gibi farklı formlardaki porselen ve seramik karoların dinamik dünyasına konuk oluyoruz. Bazen iç mekanlar bazen hem iç hem dış mekanlara uyumlu üretilmiş, mat ya da parlak seçenekleriyle oldukça geniş bir dünya burası. Değişen teknolojilerle birlikte daha çok boyutlu ve tatlı ışık yansımalarıyla başlı başına bir dekorasyon objesi haline gelen karolar, mimarinin olmazsa olmazlarından.

Klasikleşen ölçülerinin yanı sıra özel ebatlarıyla daha kişisel ve sofistike bir alan tasarlama arayışında olanların tercihi diyebileceğimiz koleksiyonlar, formlarının yanı sıra yaratıcı renk alternatifleriyle de seçenekleri artırıyor. Duvar dekorasyonunun ne kadar önemli olduğunu bilmekle birlikte zeminlerde de halı ya da parkelerden farklı olarak yaratıcı çözüm isteyenlere en sağlıklı ve uzun ömürlü bir seçenek adeta.

kaleseramik miniatile serisi,mutfaklarda kullanilan seramikler,beyaz duvar seramikleri,modern beyaz duvar seramikleri

İşte böyle bir ihtiyaçtan hareketle hangi ölçülerde karolar tercih edebileceğinizi ve bu karoların hangi özellikleriyle kullanım alanlarınızı belirleyeceğinizi bu içeriğimizde bir araya getirmek istedik.

Tamamlayıcı ikonik etki

Hem mat hem sırlı tasarımıyla 20x20 cm ölçülerine sahip Düz Saten Granit, mini ölçüleriyle çok kullanışlı ve her farklı ölçekteki mekân ile uyumlu bir tasarıma sahip. Desenden uzak, tamamlayıcı renklerle kaliteli bir arka plan arayışında olanların tercih edebileceği seride bahçeler, balkonlar, mutfaklar ya da iç mekanların tamamı için uygun bir kullanım imkânı var.

Örnek Ürün: Düz Saten Mat Gri Sırlı Granit 20x20

 

calacatta xs sirli granit,seramik ve ahsap birlesimi, altigen seramik karo,seramik karo serisi,kaleseramik calacatta xs serisi

Geometri sevenlere

9x12 cm ölçülerinde ve beşgen tasarımıyla geometrik dokunuşları sevenler için iyi bir tercih olacak Formart koleksiyonundan Atria, parlak bir görünüme sahip. Duvar dekorasyonunda farklılık arayışında olanlara en doğal renkle üç boyutlu bir kurgu sağlayacak serinin iç mekanlara özel tasarımı stillerin ötesinde bir seçenek olacak.

Örnek Ürün: Formart Parlak Krem 2004 Atria Dekor 9x12

Büyük ebatlı etki

80x80 cm ölçülerindeki geniş ebatıyla modern bir etkiye sahip Cemento Castello, porselen karolar içinde mat dokusuyla benzersiz. Mutfaklardan banyolara, dış mekândan salona kadar tüm yaşam alanlarına uyumlu bir yapıda ve stilde.

Örnek Ürün: Cemento Castello Mat Badem Porselen Karo 80x80

Zamansız bir klasik

60x60 cm ölçüleriyle Aida serisi, parlak bir görünüme sahip karolardan. Rektifiyeli ve rölyefli tasarımı modern mekanlarla uyum içinde bir kullanım sağlıyor. Zeminler için ev içi ıslak alanların en favori seçeneklerinden biri.

Örnek Ürün: Aida Parlak Beyaz Yer Karosu 60x60

Miniatile parlak okyanus duvar karosu,kaleseramik miniatile serisi,cafe restoranlarda kullanilan renkli seramikler,mavi renkli duvar seramigi

Favori dokular

45x45 cm ölçülerindeki kare yapısıyla parlak bir zemin tasarımı sağlayan Alegra, ıslak alanlarda estetik ve sofistike bir dokunuş sağlıyor. Farklı materyallerle uyum içinde ve boyutlarıyla modern alanları destekleyen bir görünüme sahip.

Örnek Ürün: Alegra Parlak Gri Yer Karosu 45x45

 

Dikdörtgen ve geometrik

30x60 cm ölçülerindeki Alegra, doğal bir akış içindeki kabartmalı yapısıyla hemen her stilin tamamlayıcısı niteliğinde. Hem ıslak alanlarda hem evin ana alanlarında kullanıma uygun yapısı, parlak görümüyle birleştiğinde duvar dekorasyonunu tek başına üstleniyor.

Örnek Ürün: Alegra Parlak Bej Dekor 30x60

kaleseramik mutfak duvar seramikleri,kaleseramik prulity serisi,krem rengi duvar seramigi,duvarlarda kullanilan renkli seramikler

Yaratıcı çözümler

20x120 cm gibi alternatif bir ölçüye sahip Artwood serisi, sırlı porselenden üretilmiş özel bir yapıda. Mat yüzeyiyle modernize edilmiş alanların en yenilikçi çözümlerinden biri. Hem iç hem dış mekanda kullanıma uygun oluşuyla fonksiyonel olan Artwood Mat Natural Dekor, ahşap ve balıksırtı bir görünümle tamamlayıcı bir atmosfer hazırlıyor.

Örnek Ürün: Artwood Mat Natural Dekor 20x120

Dekoratif etki

15x60 cm ölçüleriyle dekoratif yönü güçlü seçimler yapmak istiyorsanız Atrio Mat Kahve Sırlı Granit, evin iç ve dış her bölümünde kullanılabiliyor. Tamamlayıcı bir dokuya sahip tasarım, mat yüzeyiyle estetik yönü güçlü bir mimariye son dokunuşu yapıyor.

Örnek Ürün: Atrio Mat Blok Kahve Sırlı Granit 15x60

Kaleseramik soul serisi,banyo duvarlarinda kullanilan seramikler, gri duvar seramikleri,gri mat duvar seramikleri

Alternatif seramik karolar

17,5x20 cm ölçülerinde altıgen formlu mat görünümüyle Hexagon, sırlı porselen karolardan. Hem iç hem dış mekanda kullanılabilen yapısıyla dayanıklı ve yaratıcı renk altertafine sahip.

Örnek Ürün: Hexagon Mat Taupe Yer Karosu 175X20

PAYLAŞ
Yazıdaki Ürünler
Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı.

Benzer İçerikler