icon-home icon-comment icon-location icon-hamburger icon-personal icon-search icon-link icon-lock icon-unlock icon-mail icon-mail-open icon-like icon-liked icon-star icon-star-fill icon-down icon-up icon-left icon-right icon-arrow-down icon-arrow-up icon-arrow-left icon-arrow-right icon-slider icon-edit icon-delete icon-share icon-repeat icon-settings icon-download icon-telephone icon-plus icon-minus icon-external icon-cloud icon-cloud-download icon-check icon-close icon-calendar icon-calendar-add icon-flag icon-flag-solid icon-play icon-live icon-social-instagram icon-social-facebook icon-social-twitter icon-social-pinterest icon-social-youtube icon-social-whatsapp icon-glass

Ekru Ve Bej Tonlarında Seramiklerde Desenleri Nasıl Kullanabiliriz?

Sade, zamansız ve kesinlikle tamamlayıcı! Ekru ve bej tonlarının modadan dekorasyona hemen her alanda yükselişi hızla devam ediyor. Ferah, mutlu ve huzurlu yaşam alanlarının da ilk akla gelen renklerinden olan ekru ve bejler, aksesuarlar, tekstiller, mobilyalar derken zemin ve duvarlarda da hakimiyetini ilan etmiş görünüyor. Öyleyse bu renkte seramiklerle zenginleştireceğimiz yaşam alanlarımızı hangi desenlerle seçebilirize bir bakalım. İşte Kale’nin ekru ve bej seramikleriyle alışveriş turu!

  • 4 Haziran,2024
  • 3 dk okuma
  • Bu içerik 168 kişi tarafından okundu
  • Yorumlar (0)
PAYLAŞ

Zeminlerde veya duvarlarda seramikler denince akla ilk olarak banyo ve mutfaklar mı geliyor dersiniz? Yanıtımız, kesinlikle hayır. Farklı materyallere kıyasla çok kullanışlı, temizliği kolay, uzun ömürlü ve ilk günkü görünümünü koruyan seramikler, artık farklı görünümlerde yaşam alanlarımızın her yerine çok yakışıyor.

Antre, mutfak, yatak odası, salon... Daha modern ve günümüz yoğun kullanımı içinde oldukça pratik bir malzeme seçimi olan seramikler, kesinlikle kullanımının hakkını veriyor. Uzun yıllar kullanabileceğiniz zeminler ve duvarlar tasarlamanıza imkân veriyor. Aynı zamanda doğal bir malzeme olması sebebiyle doğayla yani insanla da uyumlu bir kimyaya sahip diyebiliriz. 

Bütün bu olumlu yönleriyle seramik seçimlerimizi yaparken bu kez en çok tercih edilen iki rengin özelinde ilerlemek istedik. Bej ve ekru tonlarının her stile uyumlu halinden ilham aldığımız bu içeriğimizde farklı desenleriyle Kale’nin iç mekanlara uyumlu tüm seramik karolarına yakından bakmak istiyoruz.

Kaleseramik Adore parlak bej kahve mix dekor, mix dekor,bej kahve seramikler,ekru bej tonlarinda seramik desenleri

Geometrik görünümler

Açık renklerin kendine has bir duruşu var adeta. Bu duruşun içine farklı görünümler eklendiğinde farklı stiller de beraberinde geliyor. İşte size yaratıcılığınızı konuşturacağınız bir sürü alan! Özellikle modern ve dinamik bir alan yaratırken tercih edeceğiniz geometrik tasarımlar, seramik karo seçimlerinde de işinize yarayacak. 

Gün ışığından mahrum olmayan ve geniş metrekareye sahip alanları dekore ederken kullanabileceğiniz geometrik desenli karolar, aynı zamanda biraz üç boyutlu bir tasarımla hareketli yüzeylerden ibaret. Daha sade mobilya ve aksesuarlara sahip alanlarınıza yaratıcılık katmak için parlak yüzeyli seramik karolardan ilham alabilirsiniz.

Doğal geçişler

Seçimini her zaman doğallıktan yapanların tercihi olarak seramik karolar, tıpkı ağaç dokuları gibi mermer dokularıyla zamansız seçimlerden biri kuşkusuz. Biraz daha avangat ve şık bir stil oluşturmak için zeminde olduğu kadar duvar uygulamasında da çokça tercih edilen yanını söylemeden geçemeyiz. Doğal dokulara yakışır doğal toprak tonları ise bu konuda favorimiz!

Kaleseramik Alegra parlak gri duvar karosu,gri tonlarinda seramikler,ekru ve bej tonlarinda seramiklerin kombinlenmesi
Kaleseramik Alegra parlak bej kahve mix dekor, kahve ve bej tonlarinda seramikler,farklı tonlardaki seramiklerin kombini

İki renkli tasarımlar

Eğer seramik karo kullanacağınız alan nispeten daha az mobilya ve aksesuara ihtiyaç duyacağınız bir yerdeyse birbiriyle uyumlu bej ve ekruları bir arada tek bir seramik karoda tercih edebilirsiniz. Özellikle duvarlarda alışılmışın dışında hareket isteyenler için iyi bir tercih olacak seramik karolar, ayrıştırmak istediğiniz alanlarda da lokal olarak kullanabileceğiniz bir yöntemle de uygulanabilir.

Kabartmalı yüzeyler

Seramik karo seçimlerinizde tatlı bir dokunuş yaparak farklılık yaratmak istiyorsanız hem mat hem parlak olmak üzere her yüzeyde farklı bir görünüm sunan kabartma efektli seçimler, hem ıslak alanlarda hem de iç mekanların karşılama bölümlerinde favori ürünlerden biri olacak.

Kaleseramik Alegra parlak beyaz dekor,farkli renklerdeki seramiklerin uyumu,farkli renklerde seramiklerin uyumu,beyaz tonlarinda seramikler,kabartmali seramikle, 3d seramikler
Kaleseramik Cement 2.0 mat buz porselen karo, cemento 2.0 serisi,luxury cement 2.0 mat buz porselen karo

Zamansız seçimler

Farklı stilleri deneyimlemenize imkân sağlayacak, güçlü ve nötr bir duruşa sahip olacak zemin ve duvar tasarlamak istiyorsanız, yapacağınız seçimlerde minimum geçişli tasarımları tercih etmenizde fayda var. Aynı zamanda görünümün mat bir dokuya sahip olması işinizi kolaylaştıracak, dekorasyon kısmında daha özgür seçimler yapabilmenize yardımcı olacak türden. 

Üstelik çoklu bir kullanım alanına sahip seçeneklere yönelerek evin ana kabuğunu tek bir çizgide seçebilirsiniz. Dış cepheden bahçe ve teras gibi açık alanlara, mutfak-banyodan evin her köşesine uzanan bir kullanım kolaylığıyla porselen karoların uzun yıllar kullanacağınız alternatiflerini inceleyebilirsiniz.

PAYLAŞ
Yazıdaki Ürünler
Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı.

Benzer İçerikler