icon-home icon-comment icon-location icon-hamburger icon-personal icon-search icon-link icon-lock icon-unlock icon-mail icon-mail-open icon-like icon-liked icon-star icon-star-fill icon-down icon-up icon-left icon-right icon-arrow-down icon-arrow-up icon-arrow-left icon-arrow-right icon-slider icon-edit icon-delete icon-share icon-repeat icon-settings icon-download icon-telephone icon-plus icon-minus icon-external icon-cloud icon-cloud-download icon-check icon-close icon-calendar icon-calendar-add icon-flag icon-flag-solid icon-play icon-live icon-social-instagram icon-social-facebook icon-social-twitter icon-social-pinterest icon-social-youtube icon-social-whatsapp icon-glass

Bu Yılın Banyo Lavabosu Tasarımları

Konumuz, banyoların en sık kullanılan ürünlerinden biri olan lavabolar. Sık kullanılan ve aynı zamanda banyo estetiğine dair önemli bir belirleyici olan lavabolar, farklı tasarımlarla banyo dekorasyonuna uyumlu hale gelebiliyor. Son yılların banyo trendlerini takip eden en yeni lavabo tasarımlarını hangi stildeki ve görünümdeki banyolarda tercih edebiliriz sorusunun yanıtı için hazırladığımız içeriğimiz, sizin için.

  • 19 Temmuz,2024
  • 3 dk okuma
  • Bu içerik 266 kişi tarafından okundu
  • Yorumlar (0)
PAYLAŞ

Günün hemen her saatinde dinamizmini kaybetmeyen, yaşam alanlarının sık kullanım konusunda ilk akla gelen yerlerinden olan banyolar, özellikle lavabo alanıyla gün boyu yoğun kullanıma maruz kalıyor. Hem merkezi bir dekorasyon alanı için hem de sık kullanım için ön planda olan lavabolar, seçim yaparken nasıl bir kullanım ve konum içinde olacağına göre çeşitlendirilebiliyor.

Özellikle son yılların trendlerinin izinde form ve renk konusuyla zenginleşen lavabo tasarımları, banyolar gibi küçük alanlarda maksimum stil dokunuşu yapabilmeyi sağlıyor. Farklı görünüm ve renklerinin yanı sıra büyük ve küçük ebatlarıyla banyo mobilyalarıyla bütünlük sağlayabiliyor.

Bu çeşitlilik içinde banyonuzu tasarlarken lavabo tasarımlarında en yeni hangi modeller var ve bu modelleri hangi banyo dolaplarıyla birlikte tercih edebiliriz konusunda içeriğimizi okumadan alışverişe başlamamanızı öneriyoruz.

bu yilin banyo lavabosu tasarimlari,beyaz oval lavabo tasarimlari,adacayi yesil fon uzerinde beyaz lavabo,beyaz oval lavabo

Tezgâh üzeri lavabolar

Pratik, modern ve kullanışlı... En sık kullanılan lavabo seçeneklerinden olan tezgâh üzerinde konumlandırılmış lavabolar, pratik kullanım ve montaj imkânı ile fonksiyonel seçimlerden biri. Yıllar içinde ihtiyaca göre değişen dolap ya da lavabo alışverişlerinde bulunduğu alana maksimum uyum sağlayan bir yapıya sahip. Klasik stilden moderne uzanan geniş bir yelpazede çeşitlenebilen tezgah üzeri lavabolar, aynı zamanda en sade görünümleriyle farklı stillere uyumlanabilen ikonik bir çizgiye sahip.

Beyaz, krem, siyah gibi en popüler renklerinin yanı sıra gri, antrasit, sarı, turuncu, yeşil ve mavi renkleriyle farklı dekorasyon anlayışlarında tercih edilebilen tezgah üzeri lavabolar, hem mat hem de parlak görünümleriyle küçük ve büyük banyolara tam uyum sağlıyor. Küçük ve modern banyolarda tercihe daha uygun olan mat görünümler ve ferah banyoların vazgeçilmezi parlak ürünlerle alışverişini daha spesifik hale getirebilirsiniz.

kaleseramik yuvarlak canak renkli lavabolar,adacayi yesili canak lavabo,siyah canak lavabo,beyaz canak lavabo,mavi canak lavabo,gri canak lavabo,antrasit canak lavabo,yavruagzi canak lavabo,renkli canak lavabolar,zero 2.0 serisi canak lavabolar,turuncu canak lavabo
bu yilin banyo lavabosu tasarimlari,kaleseramik spirit lavabo,spirit lavabosu,spirit lavabo serisi,oval lavabo tasarimlari,kalebanyo spirit lavabo serisi

Çanak formlu lavabolar

Smart Edge, Zero 2.0, Spirit, Dove, Loft, Fold, Babel, Stil Pro gibi Kale ürünleri, yuvarlak, kare, oval, elips ve dikdörtgen gibi farklı formlarıyla en küçük metrekarelerden en büyük ölçeklere uyumlanabiliyor. Başlı başına dekoratif bir çizgiye sahip lavabolar, aksesuar dokunuşlarıyla zenginleşebilen bir görünümde.

Bu ürünlerde çanak lavabolar, dolap uyumlu lavabolar gibi seçenekleri de deneyimlemek mümkün. Bir bütün halinde bir dekorasyon tercihiniz varsa çanak lavaboları dolap uyumlu alternatifleriyle tercih edebilirsiniz. Banyo mobilyasından bağımsız olarak daha minimal ve zarif bir görünüm elde etmek için ise çanak lavabolar, zamansız seçeneklerden biri.

https://www.kale.com.tr/babel-tezgah-ustu-canak-lavabo-40x40-cm

kalebanyo victorian serisi banyo mobilyalari,klasik banyo mobilyalari,krem rengi lukens ayakli mobilyalar,bu yilin banyo lavabosu tasarimlari

Dolap uyumlu lavabolar

Dolap uyumlu lavabolarda daha uzun ve iki yanında aksesuar ve banyo setlerini konumlandırabileceğiniz lavabolar, rutin temizliklerde en sık tercih edilen ürünlerden. Uzun ömürlü ve lavabo alanını daha ferah bir hisle ön plana çıkaran bu ürünlerde dikdörtgen formların hakimiyetinden bahsedebilmek mümkün.

Daha çok parlak alternatifleriyle karşımıza çıkan Spirit, Zero, Artdeco, Mood, İdea ve Optimum serisi Kale lavabolarında modern stilden klasik çizgilere kadar farklı formları görmek mümkün. Siyah ve mat seçeneğiyle dramatik ve güçlü bir etki yaratmak isteyenlere özel Zero 2.0 serisi lavabolar, özellikle geniş ölçekli banyoların vazgeçilmezlerinden.

Tezgaha gömme lavabolar

Tezgaha gömme şeklinde bir kullanımla ön plana çıkan banyo lavabolarında ise daha minimal, modern ve küçük alanlarda maksimum verim yaratma hissinin hakim olduğunu söyleyebiliriz. Neredeyse tamamında beyaz ve parlak rengin hakim olduğu bu ürünlerde seçim yaparken banyo mobilyanızın yüzey dokusunu da birlikte seçmenizde yarar var. Geniş ve ışık alan bir banyonuz varsa koyu renkli banyo dolabı yüzeyiyle kontrast elde edebilirsiniz.

Daha SPA etkisinde bir dokunuş için bej ve mat banyo dolabı yüzeyleriyle bütünlük oluşturabilirsiniz. Victorian, Mood, Idea ve Optimum isimli Kale serileriyle oval veya dikdörtgen lavabo alanları tasarlayabilirsiniz. Daha kontrollü ıslak alan kullanımı tercih edenler için bu gömme lavabolar kurtarıcı niteliğinde.

https://www.kale.com.tr/zero-20-yari-gomme-oval-lavabo-mat-siyah-60x40-cm

zero 2.0 yari gomme lavabo,yari gomme lavabo tasarimlari,kaleseramik lavabo tasarimlari,kalebanyo lavabo tasarimlari,bu yilin banyo lavabosu tasarimlari
kalebanyo cocuk serisi,miniatile serisi,cocuk banyo tasarimlari,renkli cocuk banyo tasarimlari

Ayak uyumlu lavabolar

Ayak uyumlu lavabolar ise daha retro ve küçük tuvaletlerde karşımıza çıkıyor. Dağınık görünümü minimuma indirmek istediğiniz banyolarda az yer kaplayan ve banyo dolaplarından bağımsız duvara monte olarak konumlandırılan bu tasarımlarda beyaz ve parlak rengin zamansız görünümünden ilham alabilirsiniz. Çocuk lavabo tasarımlarında da sıkça karşımıza çıkan ayak uyumlu lavabolar, Babel, Idea, Loft, Mood ve Optimum serileriyle Kale’nin favorilerinden.

https://www.kale.com.tr/babel-ince-yarim-ayak

PAYLAŞ
Yazıdaki Ürünler
Yorumlar (0)

Henüz yorum yapılmadı.

Benzer İçerikler